top of page

Kom frisk till mottagningen och stanna hemma vid symtom på sjukdom

Allmänna villkor och information

 OBS! Kolla skräppost för bokningsbekräftelse

Gällande E-passi, Presentkort & förskottsbetalningar/klippkort

- Alla Förskottsbetalningar via epassi online tjänster kräver att du ska göra en bokning eller besöka mottagningen inom 14 dagar från det datum du gjorde köpet enligt Epassi allmänna villkor för köp hos dem.

- Förskottsbetalning med friskvårdsbidrag via Epassi  är personliga och kan inte överlåtas till annan person.

- Köp via Epassi kan ej kombineras med behandlingsserie, erbjudanden eller andra rabatter om inget annat anges på deras hemsidor. 

- Alla förskottsbetalningar/klippkort av massagebehandling/personlig träning har en giltighetstid på 6 månader från inköpsdatum hos Aktiv Massage.

 Men använd gärna dina behandlingar i följd för att kontinuitet och god uppföljning ger bra resultat för dig som klient i din behandlingsprocess och för att friskvårdspengar från föregående år ska användas i så nära anslutning som möjligt till föregående år.

Förskottsbetalning och presentkort kan inte lösas in mot kontanter och återköps inte.

- Presentkort har alltid en giltighetstid på 12 månader från inköpsdatum

 

- Boka online eller via kontakt och betala på plats via swish, kontant eller E-passi.

Din plats i massagekurs är garanterad när hela beloppet är inbetalt!

 

I den bokade tiden läggs även tid för samtal, rådgivning, övningar, omklädning och betalning

% rabatt kan ej kombineras med andra erbjudanden eller friskvårdsbidrag.

Avbokning

Du kan avboka din behandling utan kostnad fram till 24-timmar innan behandlingen påbörjas.

För senare avbokning, eller om du uteblir helt utan att ha gjort en avbokning har Aktiv Massage rätt att fakturera 100% av behandlingens summa. Eller göra avdrag från dina förskottsbetalningar.

Avbokning/ombokning kan endast ske genom att kontakta Aktiv Massage via mejl eller telefon. 

 

Avbokning av massagekurs ska göras 7 dagar innan kursen börjar för att du ska kunna få tillbaka hela beloppet. Insjuknar du eller familjemedlem nära inpå betalas halva beloppet tillbaka,

Sjukintyg ska kunna uppvisas!

 

Varför dessa avbokningsregler?

Aktiv Massage är ett privat företag. Detta innebär att de behandlingar vi utför utgör de intäkter som företaget får in för att driva verksamheten, och därmed den lön som de anställda kan ta ut.

Vad händer om jag inte bestrider eller betalar fakturan?

Aktiv Massage är medvetna om att olyckor händer (man själv eller anhörig är involverad) eller att man är tvungen att besöka akutmottagningen. I dessa fall behöver vi t.ex kvitto på akutbesök.

Sen ankomst

Vi förbehåller oss rätten att förkorta bokad behandling vid händelse av försenad ankomst till behandling med motsvarande tid så att efterföljande kunder inte drabbas.

Smycken, piercingar, Klädsel

Vid behandling skall smycken och piercingar tas bort för att inte störa behandlingen. Ansvaret åligger kunden att ombesörja säker förvaring vid behandling. Kläder att kunna röra sig fritt i t ex träningskläder är bra då behandling och rörelseövningar sker med kläder på i vissa fall.

bottom of page