top of page

Massage för hemmabruk

Enklare grundkurs - Massage för hemmabruk

Lär dig hjälpa någon i din närhet med klassisk massage. Jag vill erbjuda er en unik möjlighet att lära dig att ta hand om någon i din närhet som behöver massage av olika anledningar.

 

Ni är assistenter, tränare, ett gym, ett par,  har träningshelg, yoga studio. Olika fokus i kursen men samma grund - Klassisk massage

Innehåll i kursen

I den grundläggande delen är det den svenska klassiska massagens grundgrepp som övas och appliceras praktiskt. Vi har fokus på att skapa en vana vid att massera och hitta en rytm och lagom djup i vår massage samtidigt som vår position och egen kroppsuppfattning är viktig. En stor del av kroppens muskler kommer att masseras under dagen och ni lämnar med trygga händer för att kunna ta hand om någon i er närhet.

I fortsättnings delen arbetar vi med praktisk tillämpad anatomi av de större muskelgrupperna i kroppens rörelseapparat på både främre och bakre sidan av kroppen. Samtidigt som ni lär er att massera varandra väver vi in musklernas namn, dess position och funktion som ofta berättar vad som kan vara orsaken till att problem uppstår.

 

Ni kommer att ge och ta emot massage under hela kursen. 

Målet är en så komplett massagebehandling som möjligt som kan användas på närstående.

2

Passande för vem?

Du är kanske förälder med hårt idrottande barn, ett par som vill göra något lärorikt tillsammans, du vill hjälpa din partner till bättre återhämtning. Ni kan också vara assistenter, tränare, ett gym, har träningshelg, yoga studio. Olika fokus i kursen men samma grund - Svensk klassisk massage. Anledningarna kan vara många och kursen kan skapas utefter önskemål och behov.

 

Detta är också en perfekt möjlighet för dig som går i tankar om att skaffa en ny utbildning som massageterapeut men vill testa först. Det är just dessa grunder i den klassiska massagen som ligger som grund när massörer sen studerar vidare inom anatomi och fysiologi och till slut blir certifierade massörer av branschrådet svensk massage. www.svenskmassage.se

3

Var - Hur länge - Pris?

Ni kommer till min lokal eller så kan platsen bestämmas av er om ni är en egen grupp med egen lokal.  Det mesta går att anpassa utefter era behov. Vi kan också individanpassa kursen om ni t ex är en grupp assistenter till en brukare.

 

Längd - I den grundläggande kursen träffas vi i ca 5 timmar med 30 min paus.

Ytterligare kurstillfälle erbjuds som fördjupning 3-4  timmar

Pris grundläggande kurs:

Just nu! 1950:-/person

Fördjupning 1100:- / person

Företag exklusive moms!

4

Hur bokar man?

Boka online eller Ring/skriv så bokar vi er dag!

Tlf: 0739325083

Mail: oskar@aktivmassage.nu

bottom of page